ZKN congres

Huur nu een stand op hét zorgevent van Nederland van de zelfstandige klinieken, dat plaats vindt op woensdag 4 juni 2014 in Hulstkampgebouw in Rotterdam. Mis het niet! Uw succes begint op de ZKN Informatiemarkt.

ZKN informatiemarkt 2014:
Gaat u voor het eerst deelnemen aan de ZKN Informatiemarkt? Of wilt u ook in 2014 weer uw gezicht laten zien? Steeds meer Nederlanders kiezen voor een kliniek, onder meer door de innovatieve behandelmethoden, de hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en weinig tot geen wachttijden. Deze groei zal de komende jaren nog verder doorzetten, en dus ook de behoefte van klinieken aan innovatie. Naar de ZKN informatiemarkt komen ruim 300 deelnemers van klinieken met verzekerde zorg (ZBC’s) en onverzekerde zorg.

Door zichtbaar te zijn tijdens de ZKN Informatiemarkt stapt u in deze groeimarkt. Huur daarom nu uw standplaats op deze informatiemarkt.

Wat levert deelname U op?

In één dag krijgt u een zeer groot bereik bij potentiële klanten. De Informatiemarkt vindt tezamen met het Jaarcongres van ZKN plaats, dat elk jaar goed wordt bezocht. Vrijwel alle ZKN-leden melden zich ervoor aan. Dat zijn inmiddels 200 klinieken met in totaal 300 vestigingen in heel Nederland. 

Groeimarkt van de ZBC’s

De overheid maakt ruim baan voor ZBC’s omdat er meer dynamiek in de markt moet komen. Door de invoering van het nieuwe zorgstelsel, kopen verzekeraars hun zorg steeds  doelmatiger en efficiënter in. Dit biedt veel kansen voor zelfstandige klinieken, die 15 tot 20% goedkoper zijn dan de ziekenhuizen die Nederland rijk is. Daardoor groeit het zorgaandeel van een kliniek. Tegelijkertijd starten steeds meer ziekenhuizen vanuit efficiëntiebehoefte een samenwerking op met klinieken. De verwachting is, dat het zorgmarktaandeel van zelfstandige klinieken binnen enkele jaren zal verdubbelen, lijkt dan ook te worden bewaarheid. Schrijft u zich daarom in voor de Informatiemarkt van ZKN. 

Wij verwachten voor 2014 weer een record opkomst. Deelnemers informatiemarkt in 2013 waren:

Alliance Medical, Ascom, BIZI Nederland, Chipsoft, Clinium, Cure 4, De Leestafel, FWG, G2 Speech, IHC de Zorgmakelaar, KIWA, Kone Deursystemen ,Limpens Advies, Medicore, Meeùs, Metaflex, MI Consultancy, Microclean, Miele, Mindray Medical Netherlands BV, Novartis, Van Straten Medical,
Vanguard Healthcare Solutions Ltd.,Vepa Group BV, Vos Advies, VvAA, Zorgdomein en Zorgkaart / NPCF.

Ontmoet uw doelgroepen op de ZKN informatiemarkt Rotterdam

  • eigenaren van klinieken
  • artsen
  • leveranciers
  • medisch specialisten
  • kwaliteitsmanagers
  • inkopers

Deelname aan de informatiemarkt kan gezien de snel groeiende markt voor de private gezondheidszorg ook voor uw onderneming interessant zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Roos: Maarten.Roos@zkn.nl

dowload het aanmeldformulier


Hoofdsponsor van het ZKN Jaarcongres is VvAA.