Het ZKN-keurmerk

Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en Lloyd’s Register Nederland toetsen jaarlijks de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Uw behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.


Kiwa

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die certificeringen verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren: van water, energie en bouw tot agro, feed en food, veiligheid en milieu. Klanten komen uit onder meer (proces)industrie, dienstverlening, nutssector en overheden. Lees meer over Kiwa op de website.


Lloyd's register Nederland

Lloyd’s Register Nederland is een internationale en onafhankelijke dienstverlener van certificering, training en andere assurance services. Lloyd’s Register Nederland is onderdeel van de Lloyd's Register Group. Lloyd’s Register Nederland helpt organisaties bij het managen van systemen en risico's om de huidige en toekomstige prestaties van de organisatie te verbeteren en te beschermen.

De Lloyd's Register Group biedt onafhankelijke diensten aan bedrijven die met risicovolle, kapitaalintensieve activa werken, om de veiligheid van leven, eigendom en het milieu te verbeteren en zo te zorgen voor een veilige, verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering. Lees meer over Lloyd’s Register Nederland op de website.

Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel: 070-3177980
info@zkn.nl