Geïnteresseerd in werken bij ZKN? Hier vind je een overzicht van onze actuele vacatures.

Werken bij ZKN

Op zoek naar een diverse functie in het altijd actuele en dynamische zorgveld? Dan is werken bij ZKN iets voor jou! Onze belangrijkste taken zijn het behartigen van de belangen van onze leden (klinieken) en het bieden van informatie en diensten. Dit doen we zodat klinieken zich kunnen focussen op het helpen van patiënten. We vertegenwoordigen klinieken in de media, de politiek, zorgverzekeraars, andere koepels in de zorg en bij stakeholders. Dit doen wij met ons ZKN-team met veel energie, toewijding en plezier.

We werken met een team van 19 personen hybride en vanuit het kantoor in Zoetermeer. Met regelmaat ondernemen we iets sportiefs, een leuke activiteit en op kantoor maken we altijd tijd voor gezamenlijke lunch & koffie. 

Vacatures

  • Beleidsadviseur Bekostiging (28-36 uur)
    Als beleidsadviseur Bekostiging draag je bij aan het versterken van de positie van klinieken in Nederland. Je behartigt de belangen van de leden op het gebied van bekostiging. Je werkt in een dynamische omgeving zowel met collega’s en leden van ZKN als veelvuldig met externe partijen zoals zorgverzekeraars en andere stakeholders. Lees hier de gehele vacature.
     
  • Beleidsadviseur Informatisering (32 uur)
    Ben jij een ervaren beleidsadviseur met kennis van informatisering en gegevensuitwisseling in de zorg? Vind je het leuk om in een dynamische en afwisselende werkomgeving een bijdrage te leveren aan een beleidsterrein wat sterk in ontwikkeling is? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega in het team Informatisering van ZKN. Lees hier de gehele vacature

Stage lopen bij ZKN? 

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de gezondheidszorg tijdens je HBO of WO-opleiding? En lijkt het je leuk om te werken bij onze branchevereniging? Stuur dan een mail naar info@zkn.nl. Vermeld in je email in elk geval voor wanneer je op zoek bent naar een stage, welke studie je doet en waar je stage aan moet voldoen.