Ervaringen uit de praktijk

Peter van Beest (62)

Versleten knieën

“Ik heb altijd verschrikkelijke O-benen gehad. Daardoor is het hele spulletje versleten. Er was bijna geen kraakbeen meer over en als bij het lopen bot over bot begint te schuiven, dan is het einde verhaal. De oplossing voor mij waren twee volledige knieprotheses. En passant zijn ook mijn benen nu rechtgezet. Ik ben nog steeds blij dat een maat van de biljartclub me op deze kliniek heeft gewezen. Die had hier zelf een meniscusoperatie ondergaan en was daar erg over te spreken.

Ik ben inmiddels weer volop aan het werk en kan zelfs weer aan de slag als scheidsrechter bij de club van mijn dochter. De pijn is helemaal weg. Die chirurg is echt een wereldchirurg. Maar ook over de revalidatie hier ben ik erg tevreden. Wat je ook merkt is dat de chirurgen en artsen hier uitstekend samenwerken. De chirurgen lopen regelmatig langs om te kijken hoe de revalidatie loopt. En alles valt gelukkig onder de verzekering.

En ik wil beslist kwijt dat je hier werelds behandeld wordt. Gewoon goed en aardig. Dat ze je niet eindeloos in de wachtkamer laten zitten bijvoorbeeld, en dat je een eigen kamertje krijgt. Voor mij is dat allemaal heel belangrijk. Ik raad deze kliniek iedereen aan.”

Patiënt bij Annatommie MC

Peter van Beest (62) - Versleten knieën