Hoe behaal je het ZKN-keurmerk?

Het ZKN-keurmerk wordt afgegeven door onafhankelijke keuringinstanties die klinieken jaarlijks toetsen op hoogstaande kwaliteitscriteria. Alleen leden van ZKN mogen het ZKN-keurmerk dragen. Met haar eigen keurmerk wil Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) de professionaliteit, kwaliteit en veiligheid van klinieken continu verbeteren. Het ZKN-keurmerk staat voor hoge kwaliteit en is een duidelijk herkenbaar teken waar patiënten op selecteren. Ook andere oganisaties zoals banken, verzekeraars en de Inspectie voor de Gezondheidszorg kijken naar het keurmerk. 

Klinieken die lid willen worden van ZKN kunnen zich altijd aanmelden als kandidaat-lid. In de toetsingscriteria omschrijven we aan welke eisen moet worden voldaan om lid te kunnen worden. 

Toetsingscriteria & Toetsingsreglement

De inhoudelijke eisen van het ZKN-keurmerk zijn beschreven in de toetsingscriteria. Het proces en de randvoorwaarden van het keurmerk staan beschreven in het toetsingsreglement.

Het College van Deskundigen is verantwoordelijk voor aanpassingen van de toetsingscriteria. 

Hulp bij het behalen van het keurmerk?

Indien u hulp wilt bij het behalen van het ZKN-keurmerk, zijn er diverse adviseurs actief. ZKN heeft met een aantal bedrijven goede ervaringen. Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven waarvan ZKN weet dat zij een grote ervaring hebben met het begeleiden van klinieken in het behalen van het ZKN-keurmerk:Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel: 070-3177980
info@zkn.nl

Sponsors ZKN

ZKN wordt ondersteund door: