Andros Clinics |  Amsterdam logo

Andros Clinics | Amsterdam

Gespecialiseerde urologische klinieken

 

Over Andros Clinics | Amsterdam

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. Met een gespecialiseerd blaascentrum voor vrouwen en mannen. En sterilisatieklinieken voor mannen. Andros heeft gespecialiseerde urologische klinieken door heel Nederland. In onze klinieken kunt u terecht voor verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg.

Prostaatkankercentrum, expert in precisiediagnostiek
Andros staat van oudsher bekend om haar urologische zorg voor de 50+ man. Inmiddels is ook het Andros Prostaatkankercentrum uitgegroeid tot een toonaangevend zelfstandig centrum op het gebied van precisiediagnostiek met 3Tesla MRI en MRI fusie biopsie via de huid voor het opsporen van prostaatkanker en active surveillance begeleiding.

Het Andros Blaascentrum
Het Andros Blaascentrum staat voor een resultaatgerichte aanpak door multidisciplinaire teams van complexe blaasproblemen zoals blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen.

Andros Clinics gelooft dat de beste zorg geleverd wordt door specialisten die zich op een specifiek aandachtsgebied focussen qua diagnostiek en behandeling. Met deze focus zorgen we voor deskundigheid, sneller kunnen innoveren, tijd en aandacht voor de patiënt en zorg op maat. Met de juiste zorg op het juiste moment kunnen we vaak zwaardere behandelingen of operaties voorkomen.

Sterilisatie
Sterilisatie van de man is een van de expertises van Andros. De sterilisatie wordt altijd uitgevoerd door een ervaren uroloog én in een ontspannen sfeer. Onze sterilisatie klinieken hebben hoge klantwaarderingen en korte wachttijden.

In de folder van het ZKN ‘Zeven recepten voor klanttevredenheid’ is te lezen hoe andere cliënten onze klinieken hebben ervaren.

Impressies

Specialisatie

Obstetrie_gynaecologie Urologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.