AVE Orthopedische Klinieken logo

AVE Orthopedische Klinieken

 

Over AVE Orthopedische Klinieken

Heeft u een actief leven, maar wordt uw mobiliteit regelmatig belemmerd door pijn? Last van uw knie, heup, enkel, voet/enkel, rug of schouders? Dan zou een bezoek aan een orthopedisch chirurg u kunnen helpen!

Orthopedische zorg
Een orthopedisch chirurg behandelt aandoeningen die uitgaan van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Deze aandoeningen uiten zich in pijnklachten aan bijvoorbeeld heup, knie, enkel/voet, rug en schouders. De behandelingen bij een orthopedisch chirurg lopen uiteen van het plaatsen van kunstheupen, diverse knie-operaties tot het opereren van een hernia.

AVE Orthopedische Klinieken
AVE is een zelfstandig behandelcentrum, welke in 2006 is opgericht door twee gerenommeerde orthopedisch chirurgen dr. G.H. Robert Albers en dr. Harm M. van der Vis. Inmiddels is deze kliniek uitgegroeid tot een landelijke organisatie en kunt u bij ons terecht voor alle (niet spoedeisende) orthopedische behandelingen.

AVE staat voor

  • Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject
  • Geen poli wachtlijsten
  • Verzekerde zorg
  • Nauwe samenwerking met fysiotherapeuten

Specialisatie

Orthopedie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.