Beekman Klinieken | Locatie Lelystad logo

Beekman Klinieken | Locatie Lelystad

Specialisten in plastische chirurgie

 

Over Beekman Klinieken | Locatie Lelystad

Na 15 jaar lang in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum te hebben gewerkt heeft Werner Beekman in 2011 de stap gezet om een privékliniek te starten. Allereerst heeft hij dat onder de naam van de Van Linschotenspecialisten gedaan om vervolgens in 2014 verder te gaan onder de huidige naam van De BeekmanKlinieken.

Client staat centraal
Inmiddels is De BeekmanKlinieken uitgegroeid tot een kliniek met drie vestigingen. De kliniek kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van zorg waarbij de cliënt centraal staat en men kan rekenen op een korte wachtlijst.

Kwaliteit
De BeekmanKlinieken heeft mede door de jarenlange samenwerking met de Van Linschotenspecialisten een betrouwbare en gedegen historie als het gaat om het ZKN en NIAZ kwaliteitskeurmerk.

 

Specialisatie

Plastische chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.