Cardiologie Centrum Amsterdam West logo

Cardiologie Centrum Amsterdam West

Onze zorg klopt!

 

Over Cardiologie Centrum Amsterdam West

Cardiologie Centra Nederland (CCN) is een netwerk-organisatie van zelfstandige behandelcentra voor hart- en vaatziekten, opgericht in 2006. Samen met partner (zorg) instellingen biedt CCN cardiologische zorg over de gehele keten van secundaire preventie tot revalidatie. CNN streeft naar de beste zorg zonder wachttijden, door zich in de services niet alleen te richten op professionaliteit en continue innovatie, maar bovenal door toegankelijk en persoonlijk te blijven.

HartWacht is het telemonitoring programma van CCN en bestaat sinds 2016. HartWacht is inmiddels het grootste telemonitoring programma voor cardiologie patiënten van Nederland. CCN start in 2018 ook met LongWacht, telemonitoring voor COPD patiënten.

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.