Dr. Brinkmann Kliniek | Nieuwegein logo

Dr. Brinkmann Kliniek | Nieuwegein

 

Over Dr. Brinkmann Kliniek | Nieuwegein

De Dr. Brinkmann Kliniek kenmerkt zich door gespecialiseerde medische behandelingen, rond het aandachtsgebied van de huid.

De laatste jaren is er een grote stijging van behandelingen op het gebied van medisch oncologische dermatochirugie te constateren. De kliniek heeft een hoge mate aan ervaring op deze specifieke gebieden en in het toepassen van de modernste technieken daarbij.

In de Dr. Brinkmann Kliniek staat kwaliteit, veiligheid en zorg, maar allereerst de gezondheid voorop. Daarom voeren hooggekwalificeerde specialisten uitsluitend medisch verantwoorde dermatologische, chirurgische behandelingen uit. In de Dr. Brinkmann Kliniek wordt een langdurige vertrouwensrelatie met iedere patiënt als zeer belangrijk ervaren. Vandaar dat zowel het onderzoek als de behandeling in de kliniek zoveel als mogelijk door dezelfde specialist uitgevoerd wordt. Het credo van de Dr. Brinkmann Kliniek is dan ook: een VIP behandeling voor iedereen. 

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.