Dr. Wikler Kliniek Purmerend | Stichting Dermaclinic Buitenveldert logo

Dr. Wikler Kliniek Purmerend | Stichting Dermaclinic Buitenveldert

CoolSculpting & Ulthera behandelingen

 

Over Dr. Wikler Kliniek Purmerend | Stichting Dermaclinic Buitenveldert

Dr. Wikler klinieken bieden figuur-correctiebehandelingen aan die aan de buitenkant van je lichaam blijven. Veilig en zonder hersteltijd. Iedere persoon is uniek! Daarom heeft het ook geen zin om in een computer-diagram online te bepalen of Coolsculpting / Ultherapy iets voor u is.

In een vrijblijvend intakegesprek worden persoonlijk met u de mogelijkheden besproken. Er wordt vakkundig beoordeeld of de behandeling voor u geschikt is en of deze voor u het gewenste resultaat zal hebben. Bij Dr. Wikler Klinieken zit u dus helemaal veilig!

Non-invasief en zonder hersteltijd
In de derma-cosmetische klinieken van Dr. Jim Wikler worden een tweetal behandelmethodes toegepast: CoolSculpting en Ulthera Ultrasound Facelifting. Beide behandelingen hebben al voordeel dat ze veilig en snel zijn. Ook komen er geen naalden of messen aan te pas. Mede hierdoor brengen deze ingrepen geen hersteltijd met zich mee!

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.