Fertiliteitskliniek Twente logo

Fertiliteitskliniek Twente

 

Over Fertiliteitskliniek Twente

Fertiliteitskliniek Twente (FKT) is een kliniek voor mensen met een kinderwens. Wanneer een gewenste zwangerschap uitblijft kunt u bij ons terecht voor advies, onderzoek en behandeling.

Wij bieden verschillende behandelingen aan in onze kliniek, zoals inseminaties, inseminaties met donorsperma, IVF en ICSI. U wordt bijgestaan door een gespecialiseerd en betrokken team met veel ervaring. Er zijn voor de behandelingen geen wachtlijsten.

De zorg waar u behoefte aan heeft
In onze kliniek streven wij naar persoonlijke zorg op maat. Toegesneden op datgene wat de individuele patiënt nodig heeft. Met een betrokken en toegewijd team kunnen we in de kliniek gespecialiseerde zorg leveren. In ons team werken gespecialiseerde gynaecologen, fertiliteitsartsen, embryoloog en analisten, verpleegkundigen en doktersassistenten, bijgestaan door ervaren secretaresses. Onze ambitie is de patiënt en haar partner centraal te plaatsen.

Specialisatie

Obstetrie_gynaecologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.