Huid Medisch Centrum | Locatie Reguliersgracht logo

Huid Medisch Centrum | Locatie Reguliersgracht

 

Over Huid Medisch Centrum | Locatie Reguliersgracht

In ons zelfstandig behandelcentrum voor dermatologie behandelen we huidziekten en huidaandoeningen zoals in een ziekenhuis.

Uw behandeling verloopt altijd via dezelfde dermatoloog, tenzij u anders wenst. De wachttijd is bij ons kort. Voor de eerste afspraak in onze dermatologie praktijk kunt u meestal binnen een week terecht. Gaat het om een kleine ingreep, dan doen we die we vaak al tijdens het eerste consult. 

Voor sommige dermatologische behandelingen wordt een nieuwe afspraak gemaakt, meestal is dit binnen twee weken. Alleen voor uitzonderlijke behandelingen of speciaal onderzoek verwijzen we u naar een ziekenhuis: het OLVG, het AMC, het VUMC en het AvL, alle te Amsterdam.

 

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.