Kaakchirurgie Zuyd | locatie Maastricht logo

Kaakchirurgie Zuyd | locatie Maastricht

 

Over Kaakchirurgie Zuyd | locatie Maastricht

Kiezen voor Kaakchirurgie Zuyd betekent kiezen voor specialistische zorg van hoge kwaliteit. Onze deskundige artsen en medewerkers nemen uw klachten serieus.

Zorg van de juiste specialist
Kaakchirurgie Zuyd biedt alle relevante kennis op het gebied van de specialistische mondzorg. Dankzij ons grote team van mond-, kaak- en aangezichtschirurgen is het mogelijk een goede samenwerking en een snelle schakeling tussen de specialisten onderling te realiseren. Aan Kaakchirurgie Zuyd is ook een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde verbonden.

Zo bent u bij ons verzekerd van een aaneensluitend zorgtraject waarbij u door de juiste specialist op het juiste moment wordt behandeld.

Voor de behandeling heeft u een verwijsbrief nodig van uw tandarts, huisarts of andere specialist. U wordt bij ons uitsluitend door ervaren en vakbekwame kaakchirurgen behandeld. Tijdens onze behandelingen nemen we de tijd om u op uw gemak te stellen. We streven naar korte wachttijden van hooguit enkele dagen en indien er sprake is van een spoedprobleem proberen wij u nog dezelfde dag te behandelen.

Kaakchirurgie van A – Z
U kunt bij ons terecht voor alle poliklinische en klinische ingrepen op het gebied van de kaakchirurgie. Dit varieert van het trekken van verstandskiezen tot wortelpuntbehandelingen, het plaatsen van tandheelkundige implantaten, het behandelen van kaakgewrichtsproblemen, orthognatische chirurgie en het verwijderen van speekselkliertumoren.

Specialisatie

Mond Kaak en Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

Andere vestigingen

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.