Laser Clinic Cornea logo

Laser Clinic Cornea

 

Over Laser Clinic Cornea

Wilt u haarscherp zien en niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen? Laser Clinic Cornea maakt dit mogelijk met een compleet aanbod van ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. 

Laser Clinic Cornea (LCC) is een moderne ooglaserkliniek in Heemstede die van alle gemakken is voorzien.  Wij hebben aparte spreekkamers voor vooronderzoeken, uitgebreide metingen en gesprekken met de oogarts. In onze compleet uitgeruste operatiekamer werken we met de beste apparatuur. Onze kliniek staat garant voor een gewaarborgde kwaliteit van medische zorg en is koploper op het gebied van innovatieve behandelmethoden.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor onze cliënten. Elke cliënt wordt begeleid door een team van professionals bestaande uit een oogarts, optometrist en een gespecialiseerde verpleegkundige. Zij begeleiden elke cliënt persoonlijk gedurende de gehele behandeling. Dankzij ruime ervaring en een deskundig team bent u bij Laser Clinic Cornea in zeer professionele handen. 

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.