Lasik Centrum Boxtel logo

Lasik Centrum Boxtel

 

Over Lasik Centrum Boxtel

U wilt haarscherp zien zonder bril of contactlenzen? Dat kan. Refractiechirurgie maakt dit mogelijk. Het Lasik Centrum oogkliniek is gespecialiseerd in het laseren van ogen, het implanteren van lenzen en biedt daarnaast algemene oogzorg aan (bv. behandelingen staar). Het Lasik Centrum beschikt over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa. Het Lasik Centrum biedt u direct een goed vooruitzicht voor uw ogen en uw leefplezier.

Sinds 2000 streeft Lasik Centrum oogkliniek naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor haar cliënten. Het centrum is koploper op het gebied van hoogstaande kwaliteit en het waarborgen van de continuïteit van zorg en innovatie. Dit blijkt ook door het gebruik van de beste en de nieuwste laser die in het Lasik Centrum staat.

Zeven zeer ervaren oogchirurgen, elk met meer dan 3.500 behandeling op hun conto, zijn verbonden aan Lasik Centrum oogkliniek. Zij begeleiden elke cliënt persoonlijk, gedurende het gehele traject, dus van intake, behandeling tot nazorg. In het Lasik Centrum staat u letterlijk oog in oog met de specialisten.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.