MKA groep | locatie Mondzorgcentrum De Beet logo

MKA groep | locatie Mondzorgcentrum De Beet

 

Over MKA groep | locatie Mondzorgcentrum De Beet

Bent u op zoek naar een kaakchirurg of mondhygiëniste? Zeelandcare biedt alle relevante kennis op het gebied van mondzorg. Dankzij ons grote team van mondzorg specialisten is het mogelijk een goede samenwerking en een snelle schakeling tussen specialisten te realiseren. Zo bent u bij ons verzekerd van een aaneensluitend zorgtraject waarbij u door de juiste specialist op het juiste moment wordt behandeld.

Wat is kaakchirurgie?
Kaakchirurgie is het tandkundig specialisme dat afwijkingen in en rondom de mond, het aangezicht en de hals behandelt. U kunt bij de kaakchirurgen van Zeelandcare terecht voor onder andere het verwijderen van verstandskiezen, ontstekingen en kaakgewrichtsafwijkingen.

Hoge kwaliteit in Zeeland
Zeelandcare is een zorgorganisatie met verschillende locaties in heel Zeeland. Zo brengen wij ziekenhuiszorg weer dicht bij u. Onze locaties zijn kleinschalig en onze medewerkers nauw betrokken bij uw zorgtraject. Bij Zeelandcare staan kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht voorop. Daarbij vergoedt de zorgverzekeraar uw behandeling op dezelfde manier als in het ziekenhuis.
Dat maakt Zeelandcare een slimme zorgkeuze!

Specialisatie

Mond Kaak en Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.