MRI Centrum | Utrecht logo

MRI Centrum | Utrecht

Snel een betrouwbare diagnose‎

 

Over MRI Centrum | Utrecht

Het MRI Centrum is een onafhankelijk, gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI, echografie en röntgen onderzoek. In onze klinieken wordt hoogwaardige diagnostiek gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij het MRI Centrum in Utrecht kunt u terecht voor een MRI scan. Vrijwel alle diagnostiek – mits aangevraagd door een huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts – valt onder de verzekerde zorg en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij het MRI Centrum kunt u binnen één tot drie werkdagen terecht voor uw onderzoek.

Het MRI Centrum wil de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeteren door hoogwaardige verzekerde diagnostiek aan te bieden zonder wachttijden. 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.