Nij Linge logo

Nij Linge

Kinderwenscentrum

 

Over Nij Linge

Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding staan centraal bij de gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Bij fertiliteitskliniek Nij Linge werken we veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij willen een fertiliteitscentrum zijn, waarin cliënten zich gehoord en vertrouwd voelen.

Alle zorgverleners van Nij Linge hebben ruime ervaring en expertise in het vakgebied en bovendien een grote affiniteit met deze specifieke zorg. De zorg wordt verleend conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie. Nij Linge voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Specialisatie

Obstetrie_gynaecologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.