Oogkliniek Drechtsteden logo

Oogkliniek Drechtsteden

Hoogwaardige oogzorg zonder wachttijd

 

Over Oogkliniek Drechtsteden

Voor oogonderzoeken, behandeling van oogziekten, ooglaseren, implantlenzen en ooglidcorrecties. 

In 2002 startte Oogkliniek Drechtsteden Privaat (OKD-P) toen nog onder de naam OoglaserCentrum Drechtsteden een privé kliniek voor niet verzekerde zorg zoals ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties.
Medio 2013 verhuisde de kliniek naar een nieuw pand. Dit pand gaf de mogelijkheid om naast niet verzekerde zorg ook een kliniek te openen voor verzekerde zorg.

In 2014 begonnen de oogartsen van Oogkliniek Drechtsteden (OKD) het eerste zelfstandige behandelcentrum voor verzekerde oogheelkunde in de regio Drechtsteden. Inmiddels zijn beide klinieken uitgegroeid tot een volwassen oogkliniek met oogartsen, optometristen en orthoptisten.
Daarnaast is er een administratief en patiënt begeleidend team dat te allen tijde voor de patiënt/cliënt klaar staat.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Bij Oogkliniek Drechtsteden (verzekerde zorg) kunnen patiënten terecht voor oogonderzoeken en behandeling van alle oogziekten zoals b.v. glaucoom, staar of macula degeneratie.
  • Bij Oogkliniek Drechtsteden Privaat (niet verzekerde zorg) kunnen cliënten terecht voor ooglaserbehandelingen, implantlenzen en ooglidcorrecties.

Hoogwaardige oogzorg zonder wachttijd
De aanpak van Oogkliniek Drechtsteden is geheel gericht op de patiënt/cliënt. In een kleinschalige omgeving, gedreven door oprechte passie voor het vak biedt het team van OKD de patiënt/cliënt, door het gebruik van de nieuwste apparatuur, het allerbeste op het gebied van oogzorg.
Het team staat garant voor hoogwaardige oogzorg zonder wachttijd.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.