Parkstad Klinieken logo

Parkstad Klinieken

 

Over Parkstad Klinieken

Elke huid is uniek, daarom wordt een behandeling bij Parkstad Klinieken volledig afgestemd op de patiënt. Dermatologen Mw. drs. M. Kharfi en Dhr. drs. Fr. de Mari bieden samen met hun team van assistenten en huidtherapeuten deskundige dermatologische en cosmetische zorg. U mag rekenen op een aandachtig luisterend oor, een heldere diagnose en een kundige behandeling in een prettige en veilige omgeving.

De specialisten van Parkstad Klinieken komen naar de patiënt toe. Wij werken vanuit diverse vestigingen in Amsterdam, Landsmeer, Purmerend, Volendam, Wormerveer en Zaandam. Voor deskundige dermatologische zorg kunt u daar terecht waar u dat wenst.

Voor de zorg die uw zorgverzekeraar vergoedt, kunt u bij ons terecht met een verwijzing van de huisarts. Wij hebben geen wachtlijst, u kunt dus snel bij ons terecht. Voor onverzekerde zorg (bijvoorbeeld cosmetische behandelingen) heeft u geen verwijzing nodig en kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.