RZWN | Roosendaal logo

RZWN | Roosendaal

Uw specialistisch reumacentrum

 

Over RZWN | Roosendaal

Reumazorg ZWN is een specialistisch reumacentrum met locaties in Zeeland, Noord-Brabant, Flevoland en Friesland. Wij leveren mensgerichte reumazorg in een kleinschalige, patiëntvriendelijke setting met korte wachttijden. We organiseren de zorg integraal rondom de patiënt, waar expliciet ook aandacht is voor de psychosociale kant.

Wij zijn één overkoepelend centrum waarin alle medisch specialisten, verpleegkundigen en ondersteunend personeel samenwerken in een team dat zich helemaal richt op de behandeling van reuma. De volledige reumatologische zorg wordt geleverd, zowel de veel voorkomende, als de zeldzamere ziekten. Op die manier proberen we de kwaliteit van leven voor onze patiënten en de mensen in hun omgeving positief te beïnvloeden. Zowel de inrichting van de gebouwen, als de zorgpaden zijn hierop afgestemd. Daarnaast is de organisatie flexibel in het bijsturen van de processen, zodanig dat deze innovatief zijn en patiëntvriendelijk. De hoge kwaliteit wordt ook onderhouden door het deelnemen aan diverse regionale en landelijke wetenschappelijke onderzoeken.

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.