Specialistisch Medisch Centrum Arterium logo

Specialistisch Medisch Centrum Arterium

 

Over Specialistisch Medisch Centrum Arterium

Arterium is een uniek specialistisch medisch centrum waar de behoefte van de patiënt centraal staat. We bieden een verscheidenheid aan diensten: diverse spreekuren op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie en oncologie, hartrevalidatie, trombosedienst, check-ups, fitness en advies en begeleiding van een gezonde leefstijl.

Wij geloven in zelfzorg, op afstand begeleid, om vertrouwen en motivatie en daarmee therapietrouw te versterken. Met begeleiding van zelfcontrole voor antistollingsbehandeling hebben wij al ruimschoots ervaring. Gecompliceerde hypertensie en diabetes zijn bij uitstek aandoeningen waarbij begeleide zelfzorg aantoonbare meerwaarde heeft. Onze multidisciplinaire hartrevalidatieprogramma’s zijn doelmatig en efficiënt; onder hetzelfde dak begeleiden cardioloog, fysiotherapeut, psycholoog, diëtiste en maatschappelijk werk waar nodig samen de patiënt. “Arterium” beschikt over een eigen fitnessruimte waar patiënten ook in de avonduren gebruik van kunnen maken. Actieve begeleiding wanneer nodig en vrijheid van zelfzorg wanneer mogelijk kunnen zo gerealiseerd worden.

Met onze academische ervaringen kennen wij het verschil. In “Arterium” werken wij klantgericht, vriendelijk, snel en laagdrempelig. 1,5e tot 2e lijns zorgaanbod in de wijk dicht bij de mensen thuis. Met specialistische zorg die zowel dicht bij de patiënt, als in nauw contact staat met de huisarts. Onze trefwoorden zijn kwaliteit, toegang, service, aandacht, therapietrouw en echte aandacht voor preventie. Tegen lagere kosten dan in het ziekenhuis.

Specialisatie

Cardiologie Interne geneeskunde

Contactgegevens

  • Specialistisch Medisch Centrum Arterium
  • Courbetstraat 34
  • 1077 ZV Amsterdam
  •  
  • www.arterium.nl

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.