Stichting Behandelcentrum Neurologie logo

Stichting Behandelcentrum Neurologie

 

Over Stichting Behandelcentrum Neurologie

Het Behandel Centrum Neurologie is gericht op mensen die een uitgebreid gesprek met een ervaren neuroloog op prijs stellen. Wij nemen de tijd voor onze patiënten in een vriendelijke en goed toegankelijke omgeving. Voor het eerste gesprek reserveren we een uur. Zo stellen we samen met u een optimale behandeling en vervolgtraject vast. 

Ons primaire aandachtsgebied is de diagnostiek en behandeling van neurologische pijnproblemen, inclusief Parkinsonisme. Het BCN is een landelijk erkende hoofdpijnkliniek. Alle patiënten kunnen terecht bij ons na verwijzing door huisarts, specialist of bedrijfsarts. De ziektekosten zullen vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Natuurlijk wilt u niet lang blijven lopen met pijn of andere klachten, daarom kunt u bij Behandel Centrum Neurologie snel een afspraak maken. 

Specialisatie

Neurologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.