Stichting Kliniek Oud Zuid logo

Stichting Kliniek Oud Zuid

Verzekerde zorg | Vertrouwde zorg

 

Over Stichting Kliniek Oud Zuid

Bij Kliniek Oud Zuid kunt u snel terecht als u keel-, neus- of oorklachten heeft.

Kliniek Oud Zuid is een zelfstandig behandel- centrum voor volwassenen en kinderen met klachten op het gebied van de keel- neus- en oorheelkunde. De praktijk is centraal gelegen in Amsterdam, midden in de wijk Oud Zuid. Wij leveren hoogwaardig specialistische zorg in een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke aandacht en medische kwaliteit hand in hand gaan.
Om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen streven wij er naar om het eerste consult in de week van uw aanmelding te plannen. Als nader onderzoek nodig is, zorgen wij ervoor dat dit zo spoedig mogelijk plaats vindt zodat een eventuele behandeling snel kan worden ingesteld.

De specialisten in onze praktijk hebben lange ervaring in de algemene keel-, neus- en oorheelkunde en hebben daarnaast specifieke aandachtsgebieden. Mochten zij echter menen dat voor uw specifieke klacht een andere specialist, in Amsterdam of elders, meer expertise heeft, wordt u in onderling overleg doorverwezen.

Niemand gaat voor zijn plezier naar de dokter, maar als het dan toch moet, hopen wij u in onze praktijk te kunnen verwelkomen en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt onder andere terecht voor:

Hoortest | Allergie | Neusbijholte | Neuscorrectie | Oorontsteking | Stemprobleem | Snurkprobleem

Specialisatie

Keel- neus- oorheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.