U-Clinic | Westerpark logo

U-Clinic | Westerpark

 

Over U-Clinic | Westerpark

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van tamelijk intieme, persoonlijke klachten: spataderen, aambeien, ongewenste beharing, overmatig zweten en huidziekten. Naast de lichamelijke problemen is er ook een belangrijke psychische component. Onze complete organisatie is erop ingericht om te zorgen dat u zich direct begrepen, veilig en op uw gemak voelt.

Bij U-Clinic werken allemaal professionals, stuk voor stuk keien in hun specialisme. Op medisch, logistiek of administratief gebied. Maar kennis en technische vaardigheid zijn niet de enige ijkpunten voor het bepalen van de kwaliteit in de zorg. De genezing en het welbevinden van patiënten wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van de bejegening. Een patiënt die voldoende aandacht krijgt, zal de kwaliteit van de zorg hoger inschatten. Sterker nog, een patiënt die zich gehoord en begrepen voelt, zal minder pijn en ongemak voelen en zelfs sneller genezen! Dit is waar U-Clinic zich op wil onderscheiden.

Kosten en vergoedingen
U-Clinic is een officieel erkende kliniek. Het eerste consult wordt standaard vergoed door de verzekeraar. Wel kan het zijn dat u een eigen risico moet betalen. Dat hangt af van uw polisvoorwaarden. U kunt hierover tijdens uw eerste telefoontje even overleggen met onze goed opgeleide en ervaren assistenten. De vergoeding van de behandeling hangt af van de aard en de ernst van uw klacht. Met name meer esthetische behandelingen worden niet altijd vergoed. De specialist kan dit prima inschatten tijdens het eerste consult. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie Heelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.