Velthuis kliniek | Amsterdam logo

Velthuis kliniek | Amsterdam

 

Over Velthuis kliniek | Amsterdam

Velthuis kliniek is gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. In onze kliniek hechten wij grote waarde aan aandacht voor onze cliënten, zijn betrokken en begrijpen je. Onze specialisten kenmerken zich doordat ze een eerlijk en realistisch advies geven in wat ze voor je kunnen betekenen. Daarbij dragen we vanzelfsprekend grote zorg voor kwaliteit, veiligheid en je privacy.

Met ruim 25 jaar ervaring in cosmetische behandelingen, 8 vestigingen in Nederland en een team van 40 specialisten, zijn we als geen ander in staat om onze cliënten hun gewenste uitstraling te geven. Velthuis kliniek helpt cliënten met aandacht, een eerlijk advies en cosmetische behandelingen om helemaal zichzelf te blijven.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie Heelkunde Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.