Vermoeidheidkliniek | Amersfoort logo

Vermoeidheidkliniek | Amersfoort

 

Over Vermoeidheidkliniek | Amersfoort

De Vermoeidheidkliniek is er op verwijzing van de huisarts of medisch specialist voor patiënten met chronische vermoeidheidklachten, fibromyalgie en ME/cvs. Wij zijn in 2008 door een patiënt opgezet, met als doel (h)erkenning en een erkende aanpak te bieden aan patiënten. We combineren de visie van de ervaringsdeskundige met de professionaliteit van de internist en het behandelteam.

We hebben drie poli’s in Lelystad, De Bilt en Tiel waar in een eerste consult met internist en ergotherapeut de voorlopige diagnose wordt gesteld. Verder werken we met een multidisciplinair team van oefentherapeuten, diëtisten, psychologen en ervaringsdeskundigen. Waar nodig aangevuld met pijn-, slaapspecialist of cardioloog. De consulten op de polikliniek worden volledig uit de basisverzekering vergoed. Hou wel rekening met het eigen risico!

Aanpak in teamverband
Onze behandeling is volledig patiëntgericht en focust zich vooral op het verminderen van de klachten en het leren omgaan met de beperkingen. De balans vinden tussen wat je nog kunt en graag wilt en daarbij niet structureel over grenzen gaan. Er worden verschillende testen gedaan en er passeren thema’s als het managen van belastbaarheid, bewegen, activiteiten, slaap, voeding en ontspanning. Er is ook begeleiding bij werk en studie mogelijk.

Waarom Vermoeidheidkliniek:

  • Persoonlijke aandacht en (h)erkenning
  • Gecertificeerd ZKN lid en dus hoge kwaliteit medisch gespecialiseerde zorg
  • Korte wachtlijst
  • Individuele behandeling
  • Behandelresultaat: rond de 90% ervaart verbetering!

Specialisatie

Interne geneeskunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.