Vrouwenkliniek Zuidoost logo

Vrouwenkliniek Zuidoost

Grenzeloze zorg voor vrouwen

 

Over Vrouwenkliniek Zuidoost

De Vrouwenkliniek Zuidoost is een polikliniek voor gynaecologie in het hart van de  multiculturele wijk Amsterdam Zuidoost. Het zorgaanbod is hetzelfde als een polikliniek gynaecologie in het ziekenhuis. Maar dan kleinschaliger en in de wijk: dicht bij de mensen.  

Per jaar zijn er 8000 consulten en elk jaar groeit dit aantal: zowel huisartsen als patiënten weten steeds beter de weg te vinden. De kliniek is niet alleen vertrouwd en bekend in Zuidoost, maar ook in heel Amsterdam en de regio daarbuiten. Er zijn geen wachttijden, maar er is wel veel tijd voor de patiënte. Het team is klein, gedreven en  goed op elkaar ingespeeld: doktersassistenten, verpleegkundige, arts-assistenten en gynaecologen.

 “Een kliniek van vrouwen voor vrouwen. Ik voel me heel erg gehoord en serieus genomen. De vrouwen zijn vriendelijk en heel empathisch. En ik waardeer enorm dat ze de tijd voor je nemen.” [Zorgkaart Nederland]

Specialisatie

Obstetrie gynaecologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.