Women's Healthcare Center logo

Women's Healthcare Center

‘Vrouwenzorg met een hart’

 

Over Women's Healthcare Center

Women's Healthcare Center Amsterdam (WHC) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor vrouwenzorg met verschillende specialisten op het gebied van gynaecologie, verloskunde, seksuologie, urologie en echoscopie. Hiernaast wordt ook zorg aangeboden voor de subspecialismen urogynaecologie en gynaecardiologie.

Kenmerkend voor WHC Amsterdam: Hoge kwaliteit vrouwenzorg, persoonlijke specialistische begeleiding, hoge patiënttevredenheid en korte toegangstijden.
WHC Amsterdam heeft als doel patiënten te behandelen in een rustige en vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer. Gestreefd wordt naar persoonlijke begeleiding wat moet leiden tot optimale kwaliteit van de geboden vrouwenzorg.

Het WHC Amsterdam is uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen het zorglandschap en behoort vandaag de dag tot de top poliklinische zelfstandig behandelcentra van Nederland. Patiënten worden verwezen door huisartsen, collega specialisten en zorgverzekeraars. De patiënttevredenheid is zeer hoog.

Specialisatie

Obstetrie_gynaecologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.