Xpert Clinics Hand- en polszorg | Den Bosch logo

Xpert Clinics Hand- en polszorg | Den Bosch

 

Over Xpert Clinics Hand- en polszorg | Den Bosch

Xpert Clinics Hand-en polszorg is opgericht in 2008 en biedt gespecialiseerde hand-en polszorg van hoge kwaliteit op meer dan 20 locaties in Nederland. Het is een specialistisch behandelcentrum voor zowel primaire behandelingen aan hand- en pols als ingewikkelde hersteloperaties.

Het hele proces draait om een snelle terugkeer van de patiënt naar zijn dagelijkse bezigheden. Dit bereikt de kliniek door de inzet van super gespecialiseerde artsen, handtherapeuten en directe diagnostiek. Zo hebben patiënten meerdere afspraken op één moment op één locatie. Hieruit volgt een persoonlijk behandelplan. We brengen de effectiviteit van onze behandelingen voortdurend in kaart. Ook kijken we of het herstel na de behandeling volgens plan verloopt, zodat we elk behandelplan aan kunnen passen voor optimaal herstel.

Specialisatie

Heelkunde Plastische_chirurgie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.