ZBC de Kaakchirurg | nevenvestiging op het spoedplein logo

ZBC de Kaakchirurg | nevenvestiging op het spoedplein

 

Over ZBC de Kaakchirurg | nevenvestiging op het spoedplein

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt.  

ZBC de Kaakchirurg is de praktijknaam van Stichting Extramurale Mondzorg en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum.

Wij behandelen alleen op verwijzing van een tandarts of huisarts. Patiënten die zijn doorverwezen door een externe tandarts kunnen geen patiënt worden bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen – de Tandarts.

De kaakchirurgen van ZBC de Kaakchirurg zijn tevens staflid van de afdeling Mond – Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen.  Iedere kaakchirurg werkt minimaal één dag of dagdeel in de week op het ZBC en is de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Onze hoofdvestiging is gesitueerd op de eerste verdieping van Samenwerkende Tandartsen Nijmegen – de Tandarts.

Specialisatie

Mond_Kaak_en_Aangezichtschirugie

Contactgegevens

Kaart

Andere vestigingen

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.