ZBC Multicare logo

ZBC Multicare

 

Over ZBC Multicare

ZBC Multicare is gespecialiseerd in het gebruik van licht en lasers bij de behandeling van huidaandoeningen. Daarbij zijn een optimale werkzaamheid, hoge veiligheid en gebruiksgemak van de behandeling altijd ons uitgangspunt.
Onze medische licht- en laserbehandelingen kunnen steunen op een brede wetenschappelijke basis en wij zetten ons actief in voor verbetering en optimalisatie van onze expertisebehandelingen. Onze expertise omvat onder anderen lichtbehandeling bij vitiligo, fotodynamische therapie bij acne, lasertherapie en lichtbehandeling bij psoriasis en opsporing van vroege stadia van huidkanker d.m.v. fluorescentiedetectie.

Familiebedrijf in Hilversum
ZBC Multicare is een familiebedrijf dat opgericht is in 1986 en sinds 1993 gevestigd is in Hilversum. Als één van de eersten in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in dermatologische behandelingen met licht en lasers. Wij staan voor u klaar met een sterk team van dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunend personeel om er voor te zorgen dat u naar volle tevredenheid geholpen wordt. Consulten worden aanzienlijk ruimer ingepland dan in het ziekenhuis en waar mogelijk combineren we consult en behandeling zodat zo min mogelijk vervolgbehandelingen nodig zijn. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste medische inzichten en technologieën op het gebied van laser- en lichtbehandelingen om zo de beste resultaten te bereiken voor onze patiënten.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.