Kliniek

Intermedica

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen gebruiken de Intermedica Kliniek als referentiecentrum voor second opinions voor patiënten met een haarziekten, overmatig haarverlies.

Waarom naar de Intermedica Kliniek?
Iedereen kan bij de Intermedica Kliniek terecht voor een objectief medisch advies van een ervaren dermatoloog bij problemen met alle haarafwijkingen en haarziekten, die zich bijvoorbeeld manifesteren in haaruitval, (extreem) haarverlies of kaalheid.

De artsen en dermatologen van de Intermedica Kliniek bieden u uitermate deskundig en objectief medisch advies en een eerlijke voorstelling van de behandelmogelijkheden en vooruitzichten. In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten, waaronder dermatologen en neurologen. Naast het diagnostiseren en behandelen van haarziekten- en haarafwijkingen (haarverlies, haaruitval, kaalheid) adviseren zij over huidafwijkingen en -behandelingen en nagelafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

In de Intermedica is ook IL Haarwerken gevestigd. Onze specialisten nemen de tijd om je te adviseren over alle mogelijkheden. Je kunt denken aan pruiken, toupets, haaraanvullingen, haar-extensions en haarstukjes. Ook voor de bevestiging zijn er vele opties: zo zijn er soorten die je vastmaakt met clips, maar ook haarwerken die onzichtbaar bevestigd worden en iedere vier tot zes weken verwijderd en opnieuw bevestigd worden.

Afbeelding van Intermedica

Hoe waarderen patiƫnten deze kliniek?

Te weinig waarderingen

Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Vanaf 30 waarderingen geeft het cijfer een betrouwbaar beeld.

Bekijk alle waarderingen
7,7

Wachttijden
Wachttijdinformatie is afkomstig van de NZa.
Meer informatie.

Voor deze vestiging zijn bij ons geen wachttijden bekend. Kijk op de website van de kliniek voor actuele wachttijden of meer informatie.

Meer informatie over wachttijden op ZKN.nl.

Specialismen

  • Dermatologie en venerologie

Locatie

Bijsterhuizen 3161
6604 LV Wijchen
Nederland