Kliniek

Parkkliniek

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, de zekerheid dat u in goede handen bent!

Korte wachttijden

Park Medisch Centrum voor orthopedie en neurochirurgie en Parkkliniek voor plastische chirurgie leveren al meer dan 25 jaar de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid. Onze behandelingen zijn volgens de meest geavanceerde medische technieken en gecombineerd met een persoonlijke en individuele benadering. Wij hanteren korte wachttijden en werken samen met alle verzekeraars. Een volledig overzicht hiervan staat op onze website. In het geval van verzekerde zorg kan uw huisarts u via ZorgDomein doorverwijzen voor een consult bij Park Medisch Centrum en Parkkliniek.

Orthopedie: Knieprothese en Heupprothese
Een team van 6 orthopedisch chirurgen staat klaar om u op deskundige wijze te helpen uw mobiliteit te optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een heupprothese via de voorste benadering. Daarnaast is Park Medisch Centrum tevens al jaren toonaangevend op het gebied van de knie-prothesiologie. Deze kwaliteit van zorg vindt u terug op ZorgkaartNederland waar ons centrum met maar liefst een 9.5 gewaardeerd wordt. In 2021 voor de vierde keer, heeft Elsevier Weekblad ons verkozen tot beste Heup-ZBC van Nederland en daarnaast voor het 4e opeenvolgend jaar als beste meniscus scopie centrum van Nederland. Ook heeft Elsevier Weekblad ons centrum voor de knieprothese genomineerd als beste centrum van Nederland.

Neurochirurgie: Hernia operaties-Stenose operaties
Onze 5 neurochirurgen zijn gespecialiseerd in het operatief verwijderen van rug-hernia´s en stenose van de rug. Naast de reguliere herniaoperatie bestaan er ook mogelijkheden om de tussenwervelschijf te benaderen via een naald, een endoscoop (of kijkbuis) met de PTED techniek of via een kort buisje (microtube), de MTD techniek. Deze technieken hebben met elkaar gemeen dat er via een kleinere toegang wordt gewerkt, waardoor de operatiewond minder groot is. Daardoor verloopt de wondgenezing sneller en hoeven patiënten minder lang te revalideren. De specialist zal samen met u de beste optie bespreken tijdens een consult.     

Plastische chirurgie
Onze 5 plastisch chirurgen en onze gespecialiseerde KNO-arts voor de cosmetische neus correcties zijn allen zeer ervaren en kundig in de modernste en meest veilige operatietechnieken. Wat uw reden ook is voor het ondergaan van een cosmetische of plastisch chirurgische ingreep, bij Parkkliniek staan we voor u klaar. Ons zeer ervaren team luistert met aandacht naar uw wensen en geeft u een eerlijk en persoonlijk advies inclusief een transparante offerte. Daarnaast kunt u rekenen op een optimale begeleiding van de intake tot en met het controle consult. Een volledig overzicht, alsmede ons aanbod qua injectables, staat op onze website.

Kwaliteit en veiligheid
Park Medisch Centrum en Parkkliniek streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteit- en veiligheid niveau. Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit en veiligheid binnen Park Medisch Centrum en Parkkliniek is een continu proces. Wij hebben zeer hoge kwaliteitsstandaarden geformuleerd en volgens protocollen en audits wordt ons kwaliteitssysteem doorlopend geëvalueerd en verbeterd. Wij zijn uiteraard in het bezit van de ISO 9001:2015 keurmerk en het ZKN-keurmerk.                                 

Samenwerkende partners
Door samen te werken met een uitgebreid netwerk van partners, zoals het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, optimaliseren wij uw veiligheid. Operatieve nazorg zoals fysiotherapie is ook in de kliniek aanwezig door onze intensieve samenwerking met Spomed Fysiotherapie praktijk. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website. U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Afbeelding van Parkkliniek

Hoe waarderen patiƫnten deze kliniek?

Deze kliniek krijgt gemiddeld een 9,6!

Gemiddelde score op basis van 896 waarderingen.

Bekijk alle waarderingen
9,6

Wachttijden
Wachttijdinformatie is afkomstig van de NZa.
Meer informatie.

Voor deze vestiging zijn bij ons geen wachttijden bekend. Kijk op de website van de kliniek voor actuele wachttijden of meer informatie.

Meer informatie over wachttijden op ZKN.nl.

Specialismen

  • Heelkunde
  • Plastische chirurgie
  • Keel- neus- oorheelkunde
  • Orthopedie
  • Neurochirurgie

Locatie

Hoofdweg 90
3067 GH Rottedam