Nieuwsbericht

Komt u ook naar de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging op 8 december?

15 september 2022

Op donderdag 8 december 2022 (14.00 - 20.15 uur) vindt de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging plaats! Dit is hét moment waarop we de balans opmaken van uitkomstgerichte zorg in Nederland.

We kijken naar de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk worden toegepast. We blikken ook vooruit. Wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken? Hoe zorgen we ervoor dat we de resultaten implementeren en borgen? Er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In dit experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen.

Voor wie?

De conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg die aan de slag willen of zijn met uitkomstgerichte zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook aan beroepsverenigingen, zorgverzekeraars, onderzoekers en overheden.

Programma

Het gaat om een conferentie ‘in real life’. We hebben een interessant en compleet programma dat deels ook online is te volgen. De locatie is de Fokker Terminal in Den Haag. De conferentie start op donderdag 8 december 2022 om 14.00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) en we ronden om 20.15 uur af met een borrel. Uiteraard zorgen we voor avondeten. Het programma vind je hier.

Meld je aan!

Er is een maximum aantal plaatsen voor fysieke deelname en deze zitten vol, u kunt nog wel op de wachtrij geplaatst worden. Voor de digitale deelname is geen maximum aantal deelnemers.

u kunt zich hier inschrijven voor de conferentie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Joanne Bloemsaat - Minekus.

Profielfoto van Joanne Bloemsaat - Minekus
Joanne Bloemsaat - Minekus
Contactpersoon