Nieuwsbericht

Op zoek naar personeel? Plaats uw kliniekvacature op ZKN.nl

26 september 2022

ZKN werkt aan de lancering van het grootste landelijke overzicht van kliniekvacatures op haar website. Per 3 oktober zullen we deze kosteloze service voor ZKN-leden officieel lanceren. Voor nu roepen we alle klinieken op om hun vacatures alvast toe te voegen op ZKN.nl zodat we aftrappen met een goed gevuld overzicht. Plaatst u ook uw vacatures?!

ZKN hecht er veel waarde aan dat klinieken een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven en wil haar klinieken dan ook ondersteunen in het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Het vacature overzicht is toegankelijk voor het grote publiek om de vacatures met name onder de aandacht te brengen van potentiële medewerkers die nu nog niet bij een kliniek werken.  

Wie kunnen vacatures plaatsen?
We hebben 1e contactpersonen en alle HR-professionals die wij kennen alvast de rechten gegeven om vacatures te plaatsen. Is het voor uw organisatie handiger als een andere medewerker (ook) deze rechten heeft? Of lijkt de ingelogde HR-medewerker de rechten te missen? Laat het weten aan Lian van Mourik. Medewerkers die nog geen inlogaccount hebben dienen zich eerst te registreren via zkn.nl/registreren.

Hoe werkt het?
Op de themapagina’s ziet u een knop ‘bijdragen’ met de optie om een ‘vacature’ te plaatsen. U vindt tevens deze optie in uw persoonlijke dashboard. Wanneer u alle vacaturevelden heeft gevuld dan komt de vacature in het overzicht op ZKN.nl/vacatures te staan waar de eerste vacatures reeds staan.

U kunt voor reacties op de vacature linken naar uw eigen website of een andere vacaturesite waarlangs u medewerkers zoekt. Na de opgegeven uiterste reactiedatum wordt de vacature offline gezet zodat we het vacatureoverzicht actueel houden. Zodra u een vacature heeft geplaatst vindt u in uw persoonlijke dashboard ‘mijn vacatures’ waar u alle geplaatste en eventueel verlopen vacatures terugvindt.

Vragen?
Vragen over deze nieuwe ZKN functionaliteit stelt u aan Lian van Mourik, Communicatieadviseur ZKN.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon