- Persbericht van Reumazorg Zuid West Nederland

2 november 2018, Goes | Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) opent nieuwe vestigingen in Lelystad, Dronten en Emmeloord. De continuïteit van zorg voor reumapatiënten in Flevoland wordt hiermee gewaarborgd. Een initiatief wat door Achmea wordt ondersteund. De reumatologen Dr. G. Bruijn en dhr. P. Baudoin, voorheen werkzaam in het MC Zuiderzee, zullen bij RZWN gaan werken.

Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) is een specialistisch reumacentrum dat integrale reumatologische zorg biedt in Zeeland, West-Brabant en Zeist. De afgelopen jaren zijn voorbereidingen getroffen voor uitbreiding in andere delen van Nederland. Na de aankondiging van het faillissement van het MC Zuiderzee hebben de reumatologen dr. G. Bruijn en dhr. P. Baudoin aangegeven graag hun werkzaamheden bij RZWN te willen voortzetten. Zo organiseert RZWN, met steun van de zorgverzekeraars, toekomstbestendige reumazorg met korte wachttijden in zowel de regio Lelystad als in de Noordoostpolder.

Verwachtingen
Ervaring uit het verleden heeft geleerd dat chronische reumatologische patiënten gehecht zijn aan hun eigen reumatoloog. De reumapatiënten kunnen hun zorg bij hun vertrouwde reumatoloog continueren. Dit biedt tegelijkertijd kans op werkgelegenheid voor verpleegkundigen en medisch secretaresses/doktersassistentes van de MC IJsselmeerziekenhuizen.

Over RZWN
Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) is een specialistisch reumacentrum dat innovatieve integrale reumatologische zorg biedt in Zeeland, West-Brabant en Zeist. RZWN levert excellente reumazorg in een kleinschalige en patiëntvriendelijke setting met de patiënt centraal in onze continue verbetercyclus van kwaliteit van zorg. Wij werken aan zorg van topniveau, daarom investeren wij in innovatieve manieren om meerwaarde te creëren voor onze patiënten.


Bron: Persbericht RZWN 
Zie eveneens het artikel over de nieuwe vestigingen van RZWN in Skipr