Heeft u zich al aangemeld voor het ZKN Congres? Het thema van het ZKN congres 2019 is 'Zichtbaar Beter'. Zorg van de hoogste kwaliteit en een hoge klanttevredenheid is waar ZKN leden iedere dag hard aan werken.

Met trots lanceren we tijdens dit congres de ZKN governance code. Minister Bruno Bruins zal de de ZKN governance code in ontvangst nemen. Deze code is de afgelopen acht maanden ontwikkeld door een denktank van ZKN leden en bestuur. Met de ZKN governance code laten ZKN leden zien hoe zij zichtbaar beter bijdragen aan maatschappelijk verantwoord & duurzaam ondernemen en kwaliteit van zorg.

Vooraanstaande sprekers zoals Ronnie van Diemen, Lea Bouwmeester en Philip Idenburg delen tijdens het congres op welke manier zij de zorg zichtbaar beter maken. Bijvoorbeeld op bestuurlijk gebied, door middel van innovatie of in combinatie met ICT. Nu en met een blik naar de toekomst.

Ga naar de congreswebsite voor meer informatie en meld u direct aan! We zien u graag op 13 juni in De Fabrique in Utrecht.