ZKN Ledenmailing

Bent u (kandidaat) lid van ZKN en wilt u de ledenmailing ontvangen? Dat kan. Mail ons dan uw gegevens (naam kliniek, naam contactpersoon, m/v en emailadres) naar info@zkn.nl. De ZKN ledenmailing versturen wij elke dinsdag. U kunt als ZKN (kandidaat) lid ook altijd het laatste nieuws in de portal lezen.  

VIPP Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom VIPP (Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional)? Mail ons dan uw gegevens (naam kliniek, naam contactpersoon, m/v en emailadres) naar vipp@zkn.nl.

Wij voegen u dan toe aan de maillijst en sturen u het VIPP Nieuws toe. Het laatste nieuws nu al lezen? Kijk dan onder nieuws.

LIR Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Landelijk implantatenregister (LIR)? Mail dan uw gegevens (naam kliniek, naam contactpersoon, m/v en emailadres) naar vipp@zkn.nl.

Wij voegen u dan toe aan de maillijst en sturen u het LIR Nieuws toe. Het laatste nieuws nu al lezen? Kijk dan onder nieuws.

Zorgladder

Het laatste nieuws van Zorgladder vind u bij nieuws op de Zorgladder website.

Voor het VIPP- en LIR Nieuws hoeft u geen lid van ZKN te zijn. Afmelden voor de nieuwsbrieven kan onderin elke ontvangen nieuwsbrief.