Werken bij ZKN

Op zoek naar een diverse functie in het altijd actuele en dynamische zorgveld? Dan is werken bij ZKN iets voor jou! 

Wat doen we bij ZKN?
Onze belangrijkste taken zijn het behartigen van de belangen van onze leden (klinieken) en het bieden van informatie en diensten. Dit doen we zodat klinieken zich kunnen focussen op het helpen van patiënten. We vertegenwoordigen klinieken in de media, de politiek, zorgverzekeraars, andere koepels in de zorg en bij stakeholders. Als ZKN-team doen we dit met veel toewijding, energie en plezier.

We werken met een fijn team hybride en vanuit het kantoor in Zoetermeer. Dinsdag is voor de meeste van ons een vaste kantoordag. Zo zien we elkaar met regelmaat en is er tijd en ruimte om gezellig samen te lunchen. Ook hebben we geregeld een leuk sportief uitje en vieren we feestdagen samen met lekker eten. 

Vacatures

Geen openstaande vacatures

Stage lopen bij ZKN? 

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de gezondheidszorg tijdens je HBO of WO-opleiding? En lijkt het je leuk om te werken bij onze branchevereniging? Stuur dan een mail naar info@zkn.nl. Vermeld in je email in elk geval voor wanneer je op zoek bent naar een stage, welke studie je doet en waar je stage aan moet voldoen.