Geïnteresseerd in werken bij ZKN? Hier vind je een overzicht van onze actuele vacatures.

Werken bij ZKN

Op zoek naar een diverse functie in het altijd actuele en dynamische zorgveld? Dan is werken bij ZKN iets voor jou! Onze belangrijkste taken zijn het behartigen van de belangen van onze leden (klinieken) en het bieden van informatie en diensten. Dit doen we zodat klinieken zich kunnen focussen op het helpen van patiënten. We vertegenwoordigen klinieken in de media, de politiek, zorgverzekeraars, andere koepels in de zorg en bij stakeholders. Dit doen wij met ons ZKN-team met veel energie, toewijding en plezier.

We werken met een team van 19 personen hybride en vanuit het kantoor in Zoetermeer. Met regelmaat ondernemen we iets sportiefs, een leuke activiteit en op kantoor maken we altijd tijd voor gezamenlijke lunch & koffie. 

Vacatures

 • Public Affairs adviseur (32-40 uur)
  ZKN groeit en is daarom op zoek naar een specialist op het gebied van Public Affairs die bijdraagt aan het versterken van de positie van zelfstandige klinieken in Nederland. Ben jij diegene die zelfstandig een netwerk in de politiek en met belangenorganisaties kan onderhouden, externe ontwikkelingen monitort en hier proactief op inspeelt volgens de strategische doelen van ZKN? Lees hier de gehele vacature.
  Reacties kunnen verzonden worden aan info@zkn.nl
   
 • Senior communicatiemanager en woordvoerder (32-40 uur)
  Ben jij een specialist op het gebied van strategische communicatie én woordvoering die als teamlead samen met de teamleden bijdraagt aan het versterken van de positie van de zelfstandige klinieken in Nederland? Dan zijn we misschien wel op naar jou. Lees hier de gehele vacature. 
  Reacties kunnen verzonden worden aan info@zkn.nl

Stage lopen bij ZKN? 

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de gezondheidszorg tijdens je HBO of WO-opleiding? En lijkt het je leuk om te werken bij onze branchevereniging? Stuur dan een mail naar info@zkn.nl. Vermeld in je email in elk geval voor wanneer je op zoek bent naar een stage, welke studie je doet en waar je stage aan moet voldoen.