Geïnteresseerd in werken bij ZKN? Hier vind je een overzicht van onze actuele vacatures.

Werken bij ZKN

Werken bij ZKN?

Op zoek naar een diverse functie in het altijd actuele en dynamische zorgveld? Dan is werken bij ZKN iets voor jou! Onze belangrijkste taken zijn het behartigen van de belangen van onze leden (klinieken) en het bieden van informatie en diensten. Dit doen we zodat klinieken zich kunnen focussen op het helpen van patiënten. We vertegenwoordigen klinieken in de media, de politiek, zorgverzekeraars, andere koepels in de zorg en bij stakeholders. Dit doen wij met ons ZKN-team met veel energie, toewijding en plezier. We werken met een team van 19 personen hybride en vanuit het kantoor in Zoetermeer. Met regelmaat ondernemen we iets sportiefs, een leuke activiteit, organiseren we een vrijdagmiddagborrel en op kantoor maken we altijd tijd voor gezamenlijke lunch & koffie. 

Vacatures

  • Beleidsmedewerker Informatisering (32-40 uur)
    Informatisering speelt binnen de zorg een steeds belangrijkere rol. Zo ook bij de leden van ZKN. ZKN ondersteunt haar leden op dit belangrijke thema en ZKN zit aan de landelijke tafels waar we met partners in de zorg samen invulling geven aan het toekomstig informatiseringslandschap. Ben jij de beleidsadviseur die de spil is binnen dit gehele thema voor onze leden, stakeholders en bureau? Dan bieden wij jou de ideale functie. Lees hier de gehele vacature. 
    Bij interesse kan gereageerd worden met CV en motivatie via monique.broekmeulen@zkn.nl

Stage lopen bij ZKN? 

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de gezondheidszorg tijdens je HBO of WO-opleiding? En lijkt het je leuk om te werken bij onze branchevereniging? Stuur dan een mail naar info@zkn.nl. Vermeld in je email in elk geval voor wanneer je op zoek bent naar een stage, welke studie je doet en waar je stage aan moet voldoen. 

CAO