ZKN-keurmerk behalen door Lloyds


Datum: 25/Mar/2020
Van: 12:00 tot: 16:00
Locatie: ZKN, Zoetermeer

Het ZKN-keurmerk is een voorwaarde voor het ZKN lidmaatschap. ZKN helpt u graag bij een goede voorbereiding op het behalen (en behouden) van het keurmerk. ZKN biedt u in samenwerking met Lloyd's Register hiervoor de ZKN Academie | ZKN-keurmerk behalen.

Doelgroep voor deze ZKN Academie zijn verantwoordelijke functionarissen voor het invoeren en up-to-date houden van het ZKN-keurmerk (bv. de directeur, locatiemanager of kwaliteitsfunctionaris). De cursus is voor kandidaat-leden die het ZKN-keurmerk willen halen, maar zeker ook voor ZKN-keurmerk klinieken die hun kwaliteit- en veiligheidssysteem verder willen verbeteren en zich goed willen voorbereiden op de opvolgingsaudit of hercertificering.

Lennard Lamers verzorgt namens Lloyd's Register deze ZKN Academie. Hij geeft een toelichting op hoe het ZKN-keurmerk behaald kan worden en getoetst wordt. Aan de hand van de thema's uit de Toetsingscriteria komen vragen aan de orde als:

  • Hoe verloopt een ZKN-keurmerk audit?
  • Waar moet ik op letten bij het opzetten van mijn kwaliteit- en veiligheidssysteem?
  • Wat moet minimaal op papier worden vastgelegd?
  • Wat gaat er vaak mis?
  • Hoe kan ik de toetsingscriteria in mijn kliniek invoeren?

Eerdere deelnemers beoordelen deze ZKN Academie vooral door het interactieve karakter, de ruime gelegenheid tot het stellen van vragen, en de contacten met andere klinieken als bijzonder nuttig en leerzaam. Deze ZKN academie wordt twee keer per jaar aangeboden in samenwerking met de twee door ZKN gecontracteerde certificerende instanties voor het ZKN-keurmerk.

 

Inschrijven voor deze cursus Terug naar ZKN Academie

 

Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel +31 (0)70 -317 79 80
info@zkn.nl

Sponsors ZKN

ZKN wordt ondersteund door: