De eisen voor het omgaan met gevaarlijke stoffen in uw kliniek (introductietraining)


Datum: 18/Mar/2020
Van: 09:00 tot: 12:30
Locatie: ZKN, Zoetermeer

Tijdens deze academie wordt u geïnformeerd over wat u moet regelen op het gebied van Gevaarlijke Stoffen. Op hoofdlijnen komen de eisen, de verplichte periodieke audit en - training voor personeel aan de orde. Het inhoudelijke deel wordt u aangeboden door Aad van Dorp van D.A.G.S. Aad is gecertificeerd veiligheidsadviseur en vervult deze functie inmiddels bij diverse ZKN-leden.

Programma

  • Inloop 09.00 uur
  • Start 09.15 uur door ZKN met aandacht voor de eisen in het ZKN-keurmerk, de afspraken met IL&T en toelichting op de samenwerking met preferred suppliers.
  • Op hoofdlijnen leidt Aad van Dorp u vervolgens door de wet- en regelgeving van het ADR, en de criteria over gevaarlijke stoffen in het ZKN-keurmerk: wat zijn de eisen, risico's en vraagstukken waar u over na moet denken? En wat betekent dit voor uw kliniek qua inregelen van de eisen waaronder de verplichte training en audit.
  • Einde uiterlijk om 12.00 uur (aansluitend wordt een lunch geserveerd).

Een audit gevaarlijke stoffen is een verplicht onderdeel van het ZKN-keurmerk (art. 26 h.). Aad van Dorp s een van drie door ZKN gecontracteerde preferred suppliers voor het uitvoeren van deze verplichte audit en het verzorgen van bewustwordingstrainingen en het geven van advies.

 

Inschrijven voor deze cursus Terug naar ZKN Academie

 

Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel +31 (0)70 -317 79 80
info@zkn.nl

Sponsors ZKN

ZKN wordt ondersteund door: