Risicomanagement door Vos Advies


Datum: 24/Sep/2019
Van: 12:00 tot: 15:00
Locatie: ZKN, Zoetermeer, Zilverstraat 69

Risicomanagement is een belangrijk onderdeel in de cyclus van continu verbeteren. De praktijk wijst uit dat klinieken moeite hebben met het bijhouden van de PRI en deze onvoldoende uitvoeren op nieuwe (risicovolle) processen. Aan de andere kant worstelen klinieken ook met de vraag op welke processen een PRI moet worden uitgevoerd en hoe uitgebreid dit moet.

In deze academie staan frissen wij uw kennis op en helpen wij u graag op weg. We starten met een uitleg over PRI en nemen het melden en analyseren van incidenten (VIM) daarin mee. We oefenen samen met het uitvoeren van een PRI en VIM. De cursus is interactief met ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aan het einde van de cursus heeft u uw vaardigheden voor het uitvoeren van de PRI of het analyseren van incidenten opgefrist en aangescherpt. Tevens krijgt u handvatten mee hoe u deze onderwerpen in uw eigen organisatie meer onderdeel laat zijn van het proces van continu verbeteren.

Deze academie wordt voor (kandidaat-)leden van ZKN aangeboden door Patrick ten Voorde van Vos Advies. Deze ZKN Academie en de academie ‘Meer kwaliteit in minder tijd’ maken onderdeel uit van de samenwerkingsafspraken tussen ZKN en Vos Advies.

Vanaf 12.00 uur staat de lunch voor u klaar.

 

Inschrijven voor deze cursus Terug naar ZKN Academie

 

Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel +31 (0)70 -317 79 80
info@zkn.nl

Sponsors ZKN

ZKN wordt ondersteund door: