Of u nu door ziekte een medische behandeling nodig heeft of iets aan uw lichaam wilt corrigeren: u laat liever niets aan het toeval over. U kiest voor de aandacht en expertise van een zelfstandige kliniek.

De beste zorg herken je zo

Maar hoe goed is de kliniek? Is het er echt veilig? Hoe snel bent u weer thuis? U weet dat u goed zit bij een kliniek met het ZKN-keurmerk. Zelfstandige Klinieken met zo’n keurmerk garanderen de beste medische zorg. En nazorg.


Zorg met zekerheid

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen. Er werken altijd medisch specialisten in een kliniek en de ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. U heeft niet te maken met (lange) wachtlijsten en kunt erop vertrouwen dat de behandeling naar wens verloopt. Klinieken die bij ZKN zijn aangesloten scoren hoog qua klanttevredenheid.


Op niveau zijn én blijven

Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en LRQA toetsen jaarlijks de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Uw behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Dáárom kiest u voor zorg bij een ZKN-keurmerk kliniek:

  • Hoge kwaliteit medische zorg
  • Korte of geen wachttijden
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatieve behandelmethoden
  • Uitstekende service en nazorg
  • Grotendeels verzekerde zorg (94% van onze leden levert verzekerde zorg)

Lees voor meer informatie over het ZKN-keurmerk in de brochure. U kunt hier direct op zoek naar een ZKN-kliniek passend bij uw wensen. Klinieken vinden hier de toetsingscriteria en het toetsingsreglement van 2022. 

Contactgegevens

Zilverstraat 69, 2718 RP,
Postbus 340, 2700 AH,
Zoetermeer
Tel: 070-3177980
info@zkn.nl