Activiteit

ZKN Congres 2023 | De kracht van focus

15 jun
Donderdag 15 juni 2023
09:45 tot 17:00
ZKN bijeenkomst

ZKN congres 2023 - de kracht van focus: Dit jaar exclusief voor ZKN-leden met inspirerende gastsprekers en deelsessies op uw vakgebied. Hét congres waar u bij wilt zijn om vakgenoten te ontmoeten en een portie nieuwe kennis en inspiratie op te doen. 

Het ZKN congres vindt plaats op donderdag 15 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Klik hier om u aan te melden

Thema & programma
De zorg staat voor stevige veranderopgaven. Hoe kan uw kliniek, vanuit uw focus, mee in deze transformatie? Waar neemt u het voortouw en waar kunnen we elkaar in versterken? Klik om de banner om het gehele programma en de deelsessies te bekijken. 

Op het plenaire podium starten we met Barbara Goezinne, directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Hoogleraar Jan Kremer, gezant Passende Zorg bij Zorginstituut Nederland. Hierna volgen twee rondes deelsessies (naar eigen keuze) en een uitgebreide netwerklunch. We sluiten de dag plenair af met energieke spreker Coen Jutte die ons inspireert over 'wat we morgen anders gaan doen dan vandaag'. Het congres wordt voorgezeten door Anouschka Laheij.

In de interactieve deelsessies nemen bevlogen sprekers u mee op thema's als: 'personeel vinden & behouden', 'veranderkracht bij digitalisering', 'het verduurzamen van de kliniek', 'digitale zorg en zorgcontractering', 'samenwerken met andere zorgaanbieders' en 'patiëntveiligheid: leren van de dagelijkse praktijk'. Met deze sessies doet u als kliniekprofessional kennis en inspiratie op om direct mee aan de slag te gaan. Tot slot hebben we dit jaar extra veel netwerkmomenten om bij te praten met uw vakgenoten. Wees welkom en neem uw collega's mee! 

Klik om gehele programma te bekijken

Terugblik 2022:
Nog niet eerder aanwezig geweest? Bekijk hier de terugblik van het congres uit 2022 terug. 

Standhouders:
De informatiemarkt van het ZKN congres is reeds uitverkocht. Klik hier voor meer informatie over de informatiemarkt.

Dutch Health Week
Het ZKN congres is onderdeel van de Dutch Health Week. De Dutch Health Week vindt van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni plaats in en rondom Utrecht. Dit is hét health event waar professionals uit de zorg en life sciences nieuwe kennis opdoen en ervaringen uitwisselen. Dutch Health Week is daarmee het grootste evenement voor de gezondheidszorg in 2023.


 

 

 

 

 

 

***

Locatie

Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
Nederland