Activiteit

Congres programma Tijd voor Verbinding

29 sep
29 september 2022
09:30 tot 16:00
Relevante externe bijeenkomsten

Op 29 september 2022 organiseert Tijd voor Verbinding het  congres 'Inspireren en leren van elkaar' in De Doelen in Rotterdam. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt samen met tal van interessante sprekers voor een dag die bol staat van inspiratie op het gebied van de vier hoofdthema's van het programma Tijd voor Verbinding: Antistollingszorg, Kwetsbare ouderen, Multidisciplinair gesprek en Safety-II. U bent van harte welkom!

Programma
Niemand minder dan onze minister van VWS Ernst Kuipers zal de opening verzorgen. Verder zijn we trots dat we keynotesprekers Kris Vanhaecht (Professor KU Leuven Instituut voor Gezondheidszorgbeleid), Robin Bremekamp (Partner en adviseur samenwerken en alliantiemanagement bij Common Eye) en Jitske Kramer (Corporate antropoloog) bereid gevonden hebben een bijdrage te leveren aan ons congres.
U kunt zelf actief meedoen door u in te schrijven voor een masterclass of twee workshops of door het netwerkplein te bezoeken. Gedurende de hele dag is er volop  gelegenheid om contacten te leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld.

Meld je aan!
Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding kost € 75,00 (exclusief BTW) per persoon. Ga naar de pagina 'aanmelden' om je in te schrijven. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Contact
Op deze pagina's vindt u alle informatie over het programma, de sprekers en de locatie. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet direct contact op te nemen via programmatvv@congresbureau.nl.

We zien u graag op donderdag 29 september 2022!

Locatie

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam