ZKN is, als gevolg van een interne promotie, op zoek naar een nieuwe Manager Financiering & Contractering (F&C). De Manager F&C is de expert op het gebied van F&C en benut en vergroot deze kennis in de rol van externe vertegenwoordiger in diverse landelijke overleggen. 

Het is een veelzijdige en zelfstandige functie met veel ruimte voor persoonlijke invulling. Bovendien een functie met veelvuldige externe contacten, waarbij de gezochte manager zelf prioriteiten stelt. Ondanks de grote mate van zelfstandigheid is interne samenwerking geboden. Regelmatige afstemming met de bestuursleden, de directeur en collega’s heeft het karakter van ‘halen en brengen’ en vormt het fundament onder de optimalisatie van de dienstverlening van ZKN aan haar leden. 

De kandidaat
Voor deze functie komen kandidaten in aanmerking met een afgeronde academische studie, die werkzaam is (geweest) in het speelveld van de gezondheidszorg. Dit kan bij een ziekenhuis of kliniek zijn, bij een zorgverzekeraar of bij een brancheorganisatie voor de zorg. En heeft hier een beleidsmanagement of -adviesfunctie op senior niveau vervuld. Daarnaast kunnen kandidaten afkomstig zijn van een ministerie.

Bekijk hier de vacature van Manager Financiering & Contractering

Procedure​​​​​
Voor meer informatie of het opvragen van een uitgebreid profiel kunt u contact opnemen met Frank ten Doeschate via 088 0222 150 of secretariaat@tdsearch.nl. Bent u direct geïnteresseerd stuur dan een motivatiebrief met CV naar secretariaat@tdsearch.nl.