Landelijk Implantaten Register (LIR)

Als u implantaten plaatst moet u in sommige gevallen vanaf 1 juli voldoen aan de regels van het Landelijk Implantaten Register (LIR). Lees hier alles over de regelgeving en waar wij u bij kunnen ondersteunen. Lees verder

VIPP Nieuws

Volg het laatste nieuws en alle ontwikkelingen rondom VIPP

Subsidieregeling VIPP 5 verlengd

30-04-2020 | De nieuwe subsidieregeling VIPP 5 voor medisch specialistische zorg en audiologische centra wordt op enkele punten aangepast. Deze verlenging is noodzakelijk in verband met de uitbraak van het coronavirus.

Lees verder...
Nieuws - 30/04/2020

Deelnemen aan VIPP 5

Om mee te kunnen doen aan de nieuwe subsidieregeling VIPP 5, is het invullen van een startmonitor verplicht. De startmonitor dient vóór het aanvragen van de subsidie te zijn ingevuld. De startmonitor bestaat uit een zestigtal vragen. Vanaf 1 maart kunt u subsidie aanvragen.

Lees verder...
Nieuws - 09/03/2020

VIPP werkt aan juiste zorg op de juiste plek

Patiënten hebben sneller toegang tot hun eigen medische gegevens. Dit is het resultaat van het VIPP-programma waar bijna alle instellingen voor medisch-specialistische zorg in Nederland aan meedoen. Doel: elektronische gegevensuitwisseling mogelijk maken zodat overal patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen duppen.

Lees verder...
Nieuws - 04/04/2019

Kies bewust uw medische zorg, kies voor het ZKN-keurmerk

Bent u op zoek naar de juiste medische zorg voor de behandeling van uw ziektebeeld?
Of bent u niet ziek, maar kiest u voor een verbetering aan uw lichaam zoals het laseren van uw ogen?
Informeer dan eens naar Zelfstandige Klinieken met het ZKN-keurmerk.