Nieuwsbericht

ZKN website en ledenomgeving vernieuwd!

27 juli 2022

Hoera! De nieuwe website en ledenomgeving van ZKN zijn vanaf vandaag, woensdag 27 juli live! Naast een aantal nieuwe functionaliteiten, zijn alle websitepagina's tegen het licht gehouden en in een nieuw jasje gestoken. We nodigen u van harte uit om rond te kijken op deze nieuwe website en het ons te laten weten bij complimenten, suggesties of onverhoopte foutjes. 

Voor ieder wat wils
De ZKN website wordt gebruikt door verschillende doelgroepen. Zoals onze leden, klinieken die het ZKN-lidmaatschap overwegen of meedoen aan VIPP 5, zorgzoekers (patiënten, doorverwijzers, zorgbemiddelaars) en overige stakeholders. We hebben daarom nagedacht over hoe we alle informatie en veelgestelde vragen zo goed mogelijk vindbaar kunnen maken voor iedereen. Uiteraard met een goed werkende zoekfunctie. 

Nieuwe functionaliteiten
Met de pagina 'thema's' is het voor leden en andere geïnteresseerden duidelijker op welke thema's ZKN haar leden faciliteert met o.a. nieuws, bijeenkomsten en tools. Ingelogde leden kunnen de inhoud van deze thema's bekijken en instellen op welke thema's zij updates willen ontvangen (en hoe vaak). Voor de ZKN commissies zijn besloten werkgroepen beschikbaar zodat zij onderling notulen, vergaderstukken en andere zaken met elkaar kunnen delen. 

Besloten ledenomgeving
ZKN-leden en kandidaat-leden kunnen zoals zij gewend zijn inloggen op de nieuwe website (zie inlogbutton in het menu). Zij komen dan niet terecht op een andere omgeving maar krijgen simpelweg meer opties en pagina's te zien binnen dezelfde websiteomgeving. Denk aan het (besloten) ZKN nieuws (archief t/m 2021), documenten, gestelde vragen en andere gebruikers om mee te verbinden.

Inloggen en account aanmaken

  • Alle medewerkers van ZKN-leden die bekend zijn in het ZKN-systeem krijgen tussen 27 juli en 2 augustus een uitnodiging op het bij ons bekende emailadres om hun account voor de nieuwe ZKN website te activeren.
  • Had u nog geen account op de oude website/portal? Dan kunt u zich op deze pagina registreren voor een inlogaccount. Let op, we controleren altijd of iemand echt bij een aangesloten kliniek werkt, het kan daarom tot maximaal 3 dagen duren voordat we uw account hebben geactiveerd. U wordt geïnformeerd zodra u kunt inloggen.
  • Klinieken die deelnemen aan VIPP 5 maar geen lid zijn van ZKN krijgen eveneens een uitnodiging om hun account te activeren als zij al bekend zijn bij ZKN. Nieuwe accounts kunnen hier aangevraagd worden. Na het inloggen kunnen 'VIPPers' als extra functionaliteit alleen de informatie in het thema VIPP 5 raadplegen. Tussen 28 juli en 2 augustus ontvangen alle VIPP klinieken hier in een nieuwsbrief informatie over. 

Voor problemen bij of vragen over inloggen neem contact op met onze communicatieadviseur Lian van Mourik

Feedback?
Bent u op de vernieuwde website nog een foutje tegengekomen? Heeft u vragen of wilt u suggesties / complimenten delen? Dat kan direct onder dit bericht met een reactie of u kunt mailen naar onze communicatieadviseur Lian van Mourik

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Contactpersoon